- pakiranje petit keksa
- 500 ml mlijeka
- 1 puding od vanilije
- nekoliko banana
- vanilin šećer
- malo mlijeka za namakanje keksa
- 200 g čokolade
- 100 g maslaca
- 100 g šećera u prahu
- 4 žlice mlijeka
- 250 ml vrhnja za šlag ili 2 šlaga (okus po želji)
- 1 rebro čokolade
U posudu staviti malo mlijeka i vanilin šećer i izmiješati. U to umakati kekse i redati u četvrtasti lim.
Banane prerezati uzdužno i poredati preko keksa.
Napraviti puding i preliti preko banana.
Na pari istopiti čokoladu i maslac pa dodati šećer i mlijeko. Dobro izmutiti pa istresti preko pudinga.
Staviti u hladnjak da se potpuno ohladi.
Umutiti vrhnje za šlag s malo šećera pa premazati preko ohlađenog kolača ili ukrasiti po zelji. Kolač posipati ribanom čokoladom.
Za keks i banane nije navedena količina jer ovisi o tome koju veličinu lima ćete upotrijebiti - sami odredite količinu te dvije namirnice, proizvoljno.