- 100 g maslaca
- 50 g šećera
- 2 žlice kakaa
- 250 g mljevenog keksa
- 100 g prženih nasjeckanih lješnika
- 50 g soka od naranče
- 400 ml obranog mlijeka
- 1 vrećica pudinga od vanilije
- 2 žlice šećera
- 50 g maslaca
- 100 g čokolade,
- 30 g maslaca,
- malo vode
Pjenasto umutiti maslac sa šećerom. Dodati keks, lješnjake, kakao i sok od naranče, a zatim sve promiješati. Kalup obložiti papirom za pečenje i staviti smjesu od keksa.
Puding razmutiti s malo mlijeka i skuhati u ostatku mlijeka sa šećerom. U prohlađen puding dodati maslac i dobro umutiti.
Puding premazati preko keksa i preliti glazurom od čokolade (na pari rastopiti čokoladu, maslac i malo vode).
Bajaderu ohladiti i rezati na kocke.