Social Icons

Vrste jela

Odabrani recept

Punjena jaja

Sastojci
  • 6 jaja
  • 6 kriški bijelog kruha
  • maslac ili margarin
  • 1 konzerva tunjevine
  • majoneza
  • limunov sok
  • peršinovo lišće
Priprema

Kalupićem za kekse izrežite iz kruha cvjetiće pa ih ispržite na maslacu. Tunjevinu stavite u cjedilo.
Tvrdo kuhana jaja oljuštite i prerežite po polovici.
Izvadite žumanjke, u dubokom tanjuru zgnječite i umiješajte majonezu, usitnjenu tunjevinu, senf, limunov sok, nasjeckani peršin, sol i papar.
Izmiješati u mikseru da dobijete kompaktnu smjesu.
Polovicama bjelanjaka odrežite donji dio da čvrsto stoje, pa ih rasporedite na kruh. Bjelanjke napunite pripremljenim nadjevom i ukrasite majonezom.


 
Blogger Templates