Biskvit:
- 4 jaja
- 200 grama brašna
- 180 grama rastopljenog margarina
- 150 grama šećera
- 2 vanilin šećera
- 2 čajne žličice praška za pecivo
- 2 žlice kakaa
- 3 jabuke
- 3 žlice soka od limuna
- 2 pudinga od vanilije
- 700 ml mlijeka
- 6 žlica šećera
- 1/2 čajne žličice cimeta
PRIPREMA
Jabuke izrežite na kockice pa pokapajte limunovim sokom i žlicom šećera.
Pjenasto izmiksajte cijela jaja sa šećerom pa dodajte rastopljeni margarin, brašno (žlicu po žlicu) i prašak za pecivo.
Podijelite na dva dijela pa u jedan dodajte kakao i 2-3 žlice mlijeka.
U pleh veličine 20x30 cm stavite prvo žuti dio biskvita pa po njemu rasporedite jabuke.
Puding koji se skuhali i u njega dodali cimet, lagano rasporedite po jabukama.
Na vrh rasporedite crni dio biskvita i pecite na 170°C oko 35-40 min.